Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Δισκοπαρουσίαση Billy Merziotis with Gary Moore Band & Irene Movia - All the things you are

 Ο Billy Merziotis αποκαλύπτετε μέσα από διάφορους blues rock ήχους, παίζει μουσικά ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική με μεγάλη ευκολία με τη βοήθεια της Irene Movia και φυσικά τα μέλη της αυθεντικής μπάντας του εκπλιπώντος Gary Moore, πιστεύω ότι θα ήταν και ο ίδιο υπερήφανος με το αποτέλεσμα! Gary σίγουρα τον άκουσες και έβαλες το χέρι σου! 



1)I wanna breathe : Τραγούδι που θα επέλεγες  άνετα στη λίστα σε μια βόλτα στο άγνωστο ή και για ταξίδι χωρίς γυρισμό, ρυθμικό, δυνατό και σε προτρέπει να κάνεις αυτό ακριβώς να... Αναπνεύσεις!


2)Same kind of fool : Βάζεις ποτό, ανεβάζεις λίγο παραπάνω την ένταση και σιγοτραγουδάς τους στίχους του συμφωνώντας σε κάθε λέξη, παίζετε στο repeat χωρίς δεύτερη σκέψη!


3)Lady of the sea : Έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ύφος αυτού του τραγούδιου, μοιάζει σαν να έβαλε το χέρι του ο εκλιπών Γιάννης Σπάθας των θρυλικών Socrates drunk the conium, αν όχι, ίσως θα το ήθελε!


4)You shouldn't play with the fire : Το μυαλό πάει κατευθείαν σε γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, που φοράει κολλητά δερμάτινα, ψηλοτάκουνες μπότες, πατάει γερά στα πόδια της και σε προειδοποιεί πως κακώς παίζεις μαζί της, γιατί δεν θα έπρεπε να παίζεις με την φωτιά! 

5)All the things you are: Επιτέλους και ένα τραγούδι ευγνωμοσύνης στον άνθρωπο που μας δίνει όλες τις αξίες που πρέπει να έχουμε για να πορευτούμε και του χρωστάμε τόσα πολλά! Ακόμα και αν δεν είναι πλέον δίπλα μας. 



6)It's time : Δυνατό, ρυθμικό, ανεβαστικό, συναυλιακό!

7)One step away : Τα ηνία παίρνει η Irene Movia, το τραγούδι αυτό είναι ξεκάθαρα, γυναικεία υπόθεση και ο Billy  Merziotis συνοδεύει εξαιρετικά με τα solo του! 

8)Key to love :Παιχνιδιαρικό και funky,μια εντελώς άλλη νότα μέσα σε αυτό το Blues Rock album, καθόλου άσχημη επιλογή! 


9)Awakening : Texas blues ήχος λοιπόν εδώ, σου δίνει την εικόνα ότι είσαι στο παλιό εκείνο βενζινάδικο στη μέση του πουθενά σε ταινία τύπου Tarantino και σου βάζει βενζίνη ο Αμερικανός υπάλληλος με τζιν σαλοπέτα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου